Jump to content
×
×
 • Create New...

Astaroth

Members
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Romania
 • Points

  2,513 [ Donate ]

About Astaroth

 • Birthday 07/07/2002

Contact Methods

 • Steam Profile ID
  https://steamcommunity.com/id/AstarothRTH

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Army

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Astaroth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

 1. ON: Multumesc pentru munca depusa dar nu ma da pe spate 🤷‍♂️ . Btw vezi ca ai uitat un 't' . Poate reusesti sa faci altceva. OFF:Am incercat sa dau edit mai sus dar aparent nu imi apare functia. @Stingpoate incerci tu te rog? am vazut ca tu esti autorul avatarului lui kratoss
 2. Ai inteles gresit man. Cererea mea a fost de avatar 150x250 cu tema Kirito sau Itachi (In functie de alegerea persoanei care face avatarul deoarece ea este in masura sa aleaga ceea ce merge mai bine raportat la specificatii) + Textul Astaroth pe el. Daca vor mai aparea nelamuriri sau ceva, o sa dau edit la comentariul acesta.
 3. Creation type: Avatar Dimensions: (avatar 150x250, sig max. 400x200): 150x250 Main text: Astaroth ; Secundar Go.Gamelife.Ro Image / theme: Kirito sau Itachi (Pe care credeti ca puteti lucra mai usor, mi-e indiferent) Other specifications: Doresc sa fie tenta asta misto de purple - blue ( Culorile predominante ca in avatarul lui Kratoss https://gamelife.ro/forum/index.php?/topic/5875-cerere-avatar/ ) Link last application submitted: Este prima cerere. De asemenea, am rugamintea ca persoana care reuseste sa faca ce imi doresc sa lase si psd-ul sau macar sa-l pastreze. O sa vreau sa folosesc avatarul pe mai multe site-uri si in caz ca doresc modificari,sa se poata realiza.
 4. Nu am vazut topic pentru streameri twitch asa ca o sa postez aici. Personal, ma uit doar la IceManLucky (Pe twitch) cand am timp, el m-a invatat lucrurile de baza si in felul asta am putut sa imi dezvolt putin viziunea de ansamblu. Totusi, daca am chef sa ma mai uit pe ytb la cineva cum joaca un campion anume, intru pe canalul lui Shark
 5. EUNE: AstarothRTH Vara trecuta am avut pitici pe creier si m-am axat pe flex, am ajuns s1 si am pierdut promo-ul la gold de 3 ori :)) Dupa m-am intors la liceu si nu am mai avut timp de lol. Sunt main suport (joc orice suport - daca nu am testat un campion, o fac pe loc in meci si imi dau seama de mecanici pe moment-) Totusi, am inceput sa invat katarina, yasuo,yone pentru mid. Daca sunt singur in solo/duo, nu pot cara cu suportul daca am 2 lane uri retardate care au feedat. Asa stiu ca imi e mai usor sa urc inapoi. O sa pun in continuare accentul pe middle pana nu imi gasesc un adc cu care pot fi compatibil. Oricum, scopul jocului e sa stii sa joci oriunde, nu sa fii un frustrat care sta doar pe o linie, ar deveni boring. Cred ca am scris prea mult :)) Anyway, daca vrea cineva sa jucam (In vacanta de Pasti/vara- dupa bac si admitere) sa imi dea add pe lol si pe discord: Astaroth#1700 Edit: Tin sa mentionez ca am prieteni platina/gold (poate ne strangem si de un flex intr-o zi)