Jump to content
×
×
 • Create New...

th3#afk

Administrators
 • Posts

  1,717
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  99
 • Country

  Romania
 • Points

  180,377 [ Donate ]

Other groups

Web Developer

th3#afk last won the day on November 9

th3#afk had the most liked content!

About th3#afk

 • Birthday 08/18/1990

Retained

 • Member Title
  Simpatic de mic

Contact Methods

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sibiu
 • Interests
  Gaming

Recent Profile Visitors

197,441 profile views

th3#afk's Achievements

 1. Termini o facultate , iei premiu de excelenta , mergi sa te angajezi , dar toti vor oameni cu experienta !

  1. chiube

   chiube

   In ziua de azi este foarte greu sa-ti gasesti ceva pe domeniul pe care ai terminat daca nu incepi din anii studentiei .. Pentru ca, cum ai spus si tu vor oamenii cu experienta, dar daca mergi din anii studentiei la workshop uri nepatitie/platite sau la practica platita/neplatita sa stii ca ai sanse mult mai mari . La fel m-am confruntat si eu cu problema asta dupa ce am plecat din lumea Retailului .. eu terminand facultate de Informatica aplicata si master in Sisteme Automate ..

 2. @chiubece zici de un topic despre marketing afiliat ? eu zic ca toti cautam acest tip de tutorial dar sa fie cat de cat bun de inteles !
 3. which server? Respawn.gamelife.ro?
 4. Resolved ! Is not abuse one ban ! is abuse when he make something wrong on server , ty !
 5. sa inteleg ca nu mai ai admin?
 6. th3#afk

  ReAimDetector

  este deja pus
 7. www.gamelife.ro # 4ever

 8. Cel mai important lucru pentru o femeie este sentimentul de stabilitate la un bărbat. Când bărbatul amână ceva pentru mai târziu, nu vrea să ia decizii, nu intenționează să schimbe nimic, apare senzația de mlaștină din care practic este imposibil să ieși, doar te scufunzi complet. Dacă, în același timp, femeia ia inițiativa în mâinile ei fără să aștepte nimic, dacă doar ea face totul pe cont propriu, semnificația și importanța bărbatului din viața ei scade foarte repede. El deja provoacă iritații care se manifestă prin diverse reproșuri din partea femeiii. Atunci când problemele importante sunt ignorate, cererile sunt respinse fără alternativă. Atunci când nu sunt respectate promisiunile, femeia se simte dezechilibrată. Când componența familiei crește și veniturile scad, se devalorizează sentimentele, iubirea. Apare oboseala, dezamăgirea. Resentimentele se acumulează, iar așteptările de la bărbat tind spre zero. Din acest punct, deseori apare negarea, iar bărbatul își pierde autoritatrea în fața femeiii. Răceala în pat la fel apare din cauza lipsei emoțiilor pozitive. Dacă acest lucru se repetă destul de des, este un semnal de alarmă, care indică faptul că o femeie se confruntă cu un deficit de resurse energetice, chiar dacă are un bărbat alături de ea. Nu mai există suficientă atenție, grijă, admirație. Bărbatul încetează să mai fie eroul ei Toată lumea știe cum achizițiile noi sau anumite procedee de înfrumusețare pot înveseli și schimba dispoziția unei femei. Dar dacă nici aceste lucruri nu-i aduc femeii o bucurie, acest lucru indică o epuizare gravă a ei. Se mai adaugă și deprecierea venită din partea bărbatului. Nu e de mirare când cei din jur spun că un bărbat poate fi judecat după cum arată o femeie lângă el. Preocuparea bărbatului pentru o femeie este stabilitatea și grija. Femeia dorește să primească de la bărbatul iubit atenție, grijă, ajutor, dragoste. Bunăstarea tuturor membrilor familei depinde de starea femeii. Ea poate obține sursa energiei sale doar de la un bărbat iubitor. În timp ce o femeie cere ceva, ea setează anumite priorități. Îi dă de înțeles bărbatului că el acum are ocazia să schimbe ceva. Este mai rău atunci când nu cere nimic, când nu vrea și nici nu depune efort. Acesta este un semn sigur că o pierde. Dacă un bărbat părăsește o femeie atunci când simte că este respins, atunci o femeie părăsește un bărbat atunci când ea încetează să-l mai vadă ca pe un bărbat. Sursa: cluber.com.ua
 9. Câteodată succesul nu ține de cât talent ai, ci de cât de mult ți-l dorești!