Jump to content

th3#afk

Administrators
 • Content Count

  1,197
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46
 • Points

  22,324 [ Donate ]
 • Time Online

  5d 21h 5m 17s

th3#afk last won the day on December 3

th3#afk had the most liked content!

Community Reputation

790 Excellent

About th3#afk

 • Other groups Men's Club GameLife,
  Premium Members
 • Rank
  Simpatic de mic
 • Birthday 08/18/1990

Contact Methods

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sibiu
 • Interests
  Gaming

Recent Profile Visitors

1,336 profile views
 1. Hai sa mai te linistesc o data ! Reclamatia ta este ca : https://postimg.cc/sMCbsm5J las prietenii sa joace pe server desi au cod ! Cum tu deja aberezi ca acum eu am cod ! Deci fiind deja cu idioteniile cu wg rosu etc , voi face o cerere catre wargods , pentru ceea ce am eu anume : false pozitive ( bineinteles tu deja stii asta ) si apoi te voi contacta sa ti ceri scuze ! Pana atunci , reclamatia ta e nefondata si voi da tc !
 2. Ce legatura are wg ul meu , cu jucatorii de i ai acuzat ca au coduri? Fiind fondator de server , avem plugine pe care le editam si probam sa vedem daca functioneaza corect , gen anti ss ! si vezi ca nu sunt cu rosu domnule prezicator , doar ca acele fisiere le ia ca unknown ! Dar in sinea ta , tu inca ai dreptate nu i asa?
 3. te am banat sa te potolesti ! Ti am zis primul avertisment dupa ce m ai injurat , apoi ti am zis sa te linistesti si apoi ban ! Nu intelegi , ramai si banat !
 4. https://www.gametracker.com/player/raku/109.163.232.177:27015/
 5. Campania vip free a fost inchisa pentru moment ! Vom anunta redeschiderea ei ! Spor la killuri , stima th3afk
 6. LA MULTI ANI ROMANIA Ziua Națională a României este sărbătorită pe 1 decembrie, iar această dată, stabilită printr-o lege promulgată în 1990, marchează un moment important din istoria românilor și anume, cel în care Marea Adunare de la Alba Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România, în 1918. Ziua Națională a României are o însemnătate specială pentru societatea românească, marcând unul dintre cele mai importante evenimente istorice. La 1 decembrie 1918 a fost convocată, la Alba Iulia, Adunarea Națională a Românilor, întâlnirea finalizându-se cu hotărârea de unire necondiționată a Transilvaniei cu România, votată în unanimitate (acest act a avut loc după ce, la data de 27 martie 1918, respectiv 28 noiembrie 1918, organele reprezentative ale Basarabiei și Bucovinei au votat unirea). La 1 decembrie 1918, politicianul Vasile Goldiș a citit rezoluția Unirii: „Adunarea națională a tuturor românilor din Transilvania, Banat și Țara Ungurească, adunați prin reprezentanții lor îndreptățiți la Alba Iulia în ziua de 18 noiembrie - 1 decembrie 1918, decretează unirea acelor români și a tuturor teritoriilor locuite de dânșii cu România. Adunarea proclamă îndeosebi dreptul inalienabil al națiunii române la întreg Banatul, cuprins între Mureș, Tisa și Dunăre”. Legea Unirii a fost ratificată prin decret de lege, la 11 decembrie 1918 de către regele Ferdinand, fiind votată de Adunarea Deputaților în ședinta din 29 decembrie 1919. Adunarea Națională proclamă îndeosebi dreptul inalienabil al națiunii române la întreg Banatul cuprins între râurile Mureș, Tisa și Dunăre. 1 Decembrie a fost adoptată ca Zi Națională a României în anul 1990, fiind promulgată de fostul președinte Ion Iliescu și publicată ulterior în Monitorul Oficial. Ziua Națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi, între 1948-1989, ziua de 23 august. În fiecare an la 1 decembrie, de ziua națională a României, au loc numeroase manifestații militare și religioase, atât la Alba Iulia, locul unde s-a înfăptuit Unirea, cât și în Capitală și în toată țara. Din pacate in acest an , nu vom mai avea aceleasi manifestatii ca in alti ani dar sa nu uitam ca totusi suntem romani si putem trece peste orice probleme indiferent de crizele ce apar , deci cu alte cuvinte , La Multi Ani Romania ! Sursa: politiadefrontiera.ro , wikipedia.ro
 7. fost admin pe elite? bine ai revenit !
 8. thanks a lot but please make with th3afk

Despre noi

Comunitatea GAMELIFE.RO a fost infiintata in anul 2012 si reprezinta una din cele mai vechi comunitati din tara ! Deoarece comunitatea a avut un impact major in gaming in ultimii 10 ani am decis sa reinviem proiectul si sa il ducem inapoi unde e locul ! LIVE THE GAME WITH US !

Statistici Forum / Parteneri

Statistici Trafic
×
×
 • Create New...