Jump to content
×
×
 • Create New...

tomi .

Manager Server
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  70 [ Donate ]

Community Reputation

5 Neutral

About tomi .

 • Rank
  Manager DR
 • Birthday 08/19/1999

Personal Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

80 profile views
 1. Am deschis acest topic pentru a putea discuta liber dar si pentru a va putea exprima o idee sau unele probleme intampinate pe server.
 2. Am deschis acest topic pentru ca momentan suntem in cautare de admini pentru serverul Dr.GameLife.Ro , mai jos o sa va prezint o scurta cerere pentru cei care sunt interesati. Acest topic a fost creat doar pentru ca servarul este la inceput si avem nevoie de cativa admini pentru a ajuta viitori jucatori. PS:Sunt in cautare si de un partener care sa poata sa aiba grija de forum si de admini. Rog pe cei care sunt interesati de admin pe servar sa posteze cererea aici Nick joc: Nume: Varsta: Cunostinte amxmodx?: De ce vrei admin?: Cate ore iti po
 3. Detinator: tomi. Owner:---- God:---- Administrator:----- Moderator:---- Helper:-----
 4. In acest topic voi posta tot cea ce va fii adaugat pe servar sau sters dupa server.
 5. Nick: Numele Adminului: Motiv: SS/demo: Ora si data: Martori: Alte Precizari:
 6. Nick: Motivul: Ora si data cand ai luat ban: Explicatie:
 7. tomi .

  Model Cerere Ban

  Nick: Nume reclamat: Motivul: Ora/data: Ss/demo: Martori: Alte Precizari:
 8. Titlul cererilor trebuie sa fie: Cerere Admin tomi(ex) Pentru a face o cerere de admin aveti nevoie de slot pe server de minim o saptamana Nume: Nick(numele dupa server): Varsta: Cunostinte amxmodx: Oras: Ore: Ore pe zi: Link gametraker: Ai citit regulamentul?: Cateva cuvinte despre tine:
 9. tomi .

  Model Cerere Slot

  Titlul cererilor trebuie sa fie: Cerere slot tomi(ex) Nume: Nick(numele dupa server): Varsta: Ore jucate: Ore pe zi petrecute pe server: Link gametraker: Ai citit regulamentul?:
 10. Regulament pentru Admini 1. În ultimele 5 minute adminul are obligația de a da la vot (Adminul respectiv va da la vot folosind comanda amx_votemapmenu). ( suspend 3 zile / Remove ) 2. Ca admin, trebuie sa fiti un model pentru ceilalti jucatori, toti sunteti egali, invatati-i la nevoie. 3. Adminii nu au voie sa abuzeze de comenzile la care au acces, pedeapsa ( -1 / remove ) 4. Daca jucatorul cu gag, vorbeste continu pe u@ (say_team@) il avertizati de 2-3 ori, dupa care il pedepsiti ( gag 5 minute ) 5. Adminii care dau ban doar pentru amuzament si nu-si fac treaba sunt pedepsiti cu:
 11. IP Server: 193.203.39.153:27015 Firma host: Takehost Mod (Clasic, Zombie, Respawn, Surf): Deathrun DNS dorit(nume.gamelife.ro): Dr.GameLife.Ro Ai inscris serverul in clanul gametracker GAMELIFE ( https://www.gametracker.com/clan/comunitateagameliferomania/) ? : da (Apasa aici sa vezi) LINK GAMETRACKER.COM: Poftim