Jump to content

Cizyy

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  70 [ Donate ]
 • Time Online

  25m 40s

Community Reputation

2 Neutral

About Cizyy

 • Rank
  Junior Member
 1. REGULAMENT 1. Kill-he-ul e interzis la ultimul om !!! 2. Free-ul se ofera la toti jucatori nu doar la unu!!! 3. Este interzis sa faci block cu Zm !!! 4. Regula : la moduri :Survivor,Sniper,Asasin,Nemesis. a. Survivor vs Zm - este interzis lm(laser) si jatpack (ai voie doar lansatorul de rachete) b. Nemesis vs Oamnei - este interzis lm(laser) c. Sniper vs Zm -este interzis lm(laser) si jatpack (ai voie doar lansatorul de rachete) d. Asasin vs Oameni- este interzis lm(laser) 5. Este inerzis sa pui laserul in zona de spawn. 6. Este permis folosirea laserului ca block (cu conditia sa nu fie lm lung sau sa nu fie posibil spargera lui) 7. Este permis sa pui laser la modurile: a. Nemesis vs Survivor b. Nemesis + Zm vs Oamnei + Survivor c. Nemesis + Asasin vs Sniper + Survivor Bind v +setlaser (pentru a pune laserul) Bind c +dellaser (pentru a lua laserul)
 2. Smokra acolo era o simpla gluma in momentul ala erai si tu si tu pe servar. Si am crezut ca esti tu. Am vazut ca abuzai mult de jet si de ak-47 gold dar nu aveam de unde sa imi dau seama daca esti tu sau nu.... Un sfat prieteneste e sa iti faci si tu o cerere pentru slot , chiar cum a facut si zm5 daca tot ai pomenit de el. Nu poti sa dai cu presupusul doar din cauza unor glume. Vina ta este ca nu ai fost "RESPONSABIL" si nu ti-ai asigurat numele cu parola.... Asta o poti luat ca o invatatura de minte . Doar si eu am pierdut 18k amo cand nu se salva amo. Ai steam-ip care a jucat pe servar cu numele tau ?
 3. PRO . De cate ori am intrat l-am vazut activ.
 4. Si inca ceva, am steam si cum pot face rost de VIP?
 5. Cred ca acest link trebuie: https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.151:27015/
 6. # Numele cu care joci:Cizyy # Numele tau:Petrascu Teodor # Varsta:20 # Experienta ca admin: 1 an Dar a trecut ceva timp # Motivul pentru care vrei sa fi admin: Sa ajut servarul sa functioneze cat mai bine. Si am observat sa nu prea sunt admini de seara asa ca as fii foarte bucuros sa fiu eu unu . # Ati citit regulamentul serverului?(Regulament: Gamelife # Link cu orele jucate: ( CLICK ) Nu stiu cum sa dau link dar am scris pe cs /ore si mi-a aparut 564min jucate (poate aveam mai multe ore daca nu se tot dadea resetare la servar) # Ai dat like la pagina? https://www.facebook.com/zmmod: Da am dat # De unde ai aflat de noi?: Intamplator am cautat un servar de zombi si am dat de player foarte de treaba si de admini care te poti baza cu orice intrebare # Discord(https://discord.gg/qtdBv8V)?: Cizyy#2671 (sunt mereu cinectat pe discord) # Alte informatii: Sunt la Facultate si cand imi termin orele intru direct pe servar (Nu lucrez)

Despre noi

Comunitatea GAMELIFE.RO a fost infiintata in anul 2012 si reprezinta una din cele mai vechi comunitati din tara ! Deoarece comunitatea a avut un impact major in gaming in ultimii 10 ani am decis sa reinviem proiectul si sa il ducem inapoi unde e locul ! LIVE THE GAME WITH US !

Statistici Forum / Parteneri

Statistici Trafic
×
×
 • Create New...