Jump to content
×
×
 • Create New...

CostiiAdv

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]

Community Reputation

4 Neutral

About CostiiAdv

 • Rank
  Junior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu va exista niciodata educatia financiara in scoli pentru ca e ilogic sa te invete in mod egal cum sa iti folosesti banii din moment ce fiecare familie are un venit diferit fata de altul.
 2. Numele tau : Costi Nickname : CostiiAdv Varsta : 13 ani Ocupatia : Programator Hobby-uri : Programare, gaming, fotbal Unde locuiesti: Constanta Ce jocuri frecventezi cel mai mult : CS:GO si CS 1.6 Cum ai auzit de www.gamelife.ro : De pe facebook. Ai vreun sfat pentru noi : Nu am.
 3. Nick: CostiiAdv IP: Dinamic. Cate ore activ poti fi pe zi : 6 ore / 24 / 7 Cati ani ai: 13 ani Experienta (ai mai avut vreodata gradul de moderator): Da, am mai avut gradul de moderator . Am avut propriile comunitati si am mai fost supervizor, administrator pe diferite comunitati. Nu vreau o categorie in sine pentru administrare si as vrea sa fiu un fel de moderator global, dar aici vine sensul meu de a fii: eu as vrea sa moderez activitatea categoriilor astfel eu sa verific cam tot ce posteza membrii comunitatii si sa verific daca topicuri..
 4. Salut, vreau sa va spun cateva informatii despre mine deoarece as vrea functia de Moderator. In primul rand ma numesc Costi si am varsta de 13 ani. Am administrat multe comunitati in trecut si va pot spune si ce comunitati daca doriti. In primul rand ca am cunostinte in scripting pawn ( sa:mp ). Stiu sa administrez un forum, sunt un om capabil si calm. De asemenea pot sa spun ca nu vreau o categorie in sine pentru administrare si as vrea sa fiu un fel de moderator global, dar aici vine sensul meu de a fii: Eu as vrea sa moderez activitatea categoriilor astfel eu sa verific cam tot ce posteza membrii comunitatii si sa verific daca topicurile respecta cerintele modelelor sau regulamentul. Metode de contact: Costy Vintila - facebookul CostiiAdv#1337 - discordul Imi cer scuze ca nu am respectat modelul de la "Apply" insa am vrut sa va dovedesc ca ma pricep creandu-mi propriul mod de a ma prezenta.