Jump to content

Gamelife - Destindere

Forums

 1. Cinema

  Vrei sa vizionezi ultimele filme aparute sau ultimele seriale de sunt pe piata ? Inseamna ca aceasta este categoria potrivita pentru tine ! Gamelife iti prezinta cele mai noi si cele mai bune filme de pana acum !

  215
  posts
 2. Descopera

  Esti un pasionat al stiintei moderne? Vrei sa afli mai multe lucruri despre univers , corpul uman si mituri nedescifrate? Te invitam sa descoperi alaturi de noi si sa citesti cele mai noi descoperiri !

  190
  posts
 3. IT Area

  Esti pasionat de domeniul IT? Doresti sa descoperi mai multe stiri despre acest domeniu? Iti plac telefoanele si tot ce tine de calculatoare? Ai nimerit in categoria  potrivita !

  335
  posts
 4. Tehnologie

  Suntem in secolul in care , nu ne putem lipsi de tehnologie ! Aici va prezentam , creatii , indexuri , coduri , va invatam programe , coduri si nu numai ! Daca esti pasionat al tehnologiei , te invitam alaturi de noi , sa invatam si sa aflam  lucruri noi impreuna !

  93
  posts
 5. Lifestyle

  Aici discutam despre pasiunile noastre !

  248
  posts
 6. Entertainment Hub

  Coltul de relaxare al forumului !

  4,123
  posts
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

Despre noi

Comunitatea GAMELIFE.RO a fost infiintata in anul 2012 si reprezinta una din cele mai vechi comunitati din tara ! Deoarece comunitatea a avut un impact major in gaming in ultimii 10 ani am decis sa reinviem proiectul si sa il ducem inapoi unde e locul ! LIVE THE GAME WITH US !

Statistici Forum / Parteneri

Statistici Trafic
×
×
 • Create New...