Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Reguli care trebuie respectate atunci cand realizati o cerere de unban sau reclamatie: -Realizati un topic nou cu titlul: (Ex :[TS]Reclamatie - Nr13 TheKing), daca va avea alt tip de titlu, reclamatia nu va fi luata in considerare, si va fi inchisa . Dorim ca titlul subiectului dvs. sa nu difere de celalalte, astfel mentinem o ordine. -Nu postati in topicul altui user, pentru ca cererea nu va fi luata in considerare si postul va fi mutat in arhiva fara atentionare. -Postati in maxim 24 de ore de cand sa petrecut incidentul ! Nota: Utilizatorul reclamat are la dispozite 24 de ore sa raspunda reclamatiei, in caz contrar acesta risca urmatoarele sanctiuni: (se aplica si membrilor staff-ului) Revocare acces (in cazul in care face parte din staff) Ban permanent pana la clarificarea situatiei. Model: Nick: Nick-ul inculpatului: Detalii: Motiv Canalul pe care s-a petrecut incidentul: Dovada (obligatorie): Informatii suplimentare:
 3. Va rugam sa respectati modelul de mai jos pentru cererile de canale pe TS.GAMELIFE.RO Numele tau folosit pe TS.GAMELIFE.RO : Numele canalului: Nume subcanal: Unique ID:
 4. You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for: Respawn.gamelife.ro You have successfully voted for RESPAWN.GAMELIFE.RO ¡Gracias! ¡Tu voto contó con éxito!
 5. You have voted successfully! To continue to the site or server you voted for: Zm.gamelife.ro
 6. Votat, votati ca nu costa nimik
 7. https://www.youtube.com/watch?v=waKHZTSWkNI
 8. Votat si as vrea putin mai multa actvitate, poate nici eu nu votez in fiecare zi, dar conteaza mai ales pe cautarile google.
 9. Salut, 

  Ma poti ajuta te rog? Legat de server-ul de 1.6 respawn.

  1. chiube

   chiube

   Cauta-l pe COSMIN

 10. Nick: utzu Data și ora: 04.12.2020 ora: 16.27
 1. Load more activity

Despre noi

Comunitatea GAMELIFE.RO a fost infiintata in anul 2012 si reprezinta una din cele mai vechi comunitati din tara ! Deoarece comunitatea a avut un impact major in gaming in ultimii 10 ani am decis sa reinviem proiectul si sa il ducem inapoi unde e locul ! LIVE THE GAME WITH US !

Statistici Forum / Parteneri

Statistici Trafic
×
×
 • Create New...