Jump to content

m0taNN

GFX Designers
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About m0taNN

 • Birthday 06/06/1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Astept PM IN PRIVAT CU NICK SI PW T/C
 2. Salut, welcome :) Sper sa te simti bine alaturi de noi !
 3. Inainte de a reclama un designer asigurati-va ca aveti dreptate in totalitate. Fiecare Membru trebuie sa aduca o dovada in potriva designer-ului. Designer-ul este obligat sa raspunda, in caz contrar el va primi REMOVE Model: Numele Designer-ului: Motivul reclamatiei: Dovezi: Perioada (data & ora): Alte informatii
 4. Titlul Topicului trebuie sa contina numele tutorialului. Nu aveti voie sa postati tutoriale create de alcineva / alta comunitate . Nu postati mesaje de genul " ce misto , m-ai spart cu asta " , trebuie sa argumentati explicatia sau sa postati un outcome. Dupa ce creati un tutorial aveti obligatia de a va ocupa de el , de a raspunde intrebarilor.
 5. m0taNN

  [Model]Battle

  Nu aveti voie sa folositi numele vostru pe imagini. Daca persoana provocata nu raspunde in 24H, cererea o sa fie inchisa. Persoana respectiva trebuie sa fie anuntata (Printr-un mesaj de preferat) Fiecare Vot trebuie argumentat (EX: vote 1 pentru ca imi plac efectele) Maximul "JUCATORILOR" ESTE DE 4 PERSOANE PE BATTLE. Nu aveti voie sa va chemati prietenii sa va voteze doar pentru ca este lucrarea voastra. Membrul cu cele mai multe voturi CASTIGA. Model: Numele meu : Numele celui provocat : Tema luptei : Dimensiuni ( maxima/ minima 😞 Cat timp are cel provocat sa termine lucrarea:
 6. Titlul topicului trebuie să fie obligatoriu : Problemă - PHOTOSHOP. Specificati ce fel de PHOTOSHOP folositi. Topicurile mai vechi de 5 zile vor fi inchise. Model Postare: Nume: Program (CS6, CS5, ETC): Problema: Imagine (Nu-i obligator) Precizari: *Ne rezervam dreptul de a nu raspunde, in caz ca sunt intrebari pe care nici noi nu le stim, suntem oameni si nu stim tot*
 7. Regulament Resurse Respectati modelul de postare a resurselor sau de cerere resurse. Nu aveti voie sa faceti spam in topicurile care vor fi postate. Intr-o perioada de 24 de ore aveti voie sa faceti maxim doua topicuri. Model Postare Resurse: Display name : Numarul posturilor : Va pun la dispozitie urmatoarele : Linkul de download : Imagini : Alte precizari : Model Cerere Resurse: Display name : Numarul posturilor : Doresc urmatoarele lucruri : Alte precizari :
 8. 1. Poti face o cerere o data la o saptamana. 2.Lucrarea trebuie sa aibe neaparat watermark-ul "Gamelife.ro" 3. Modelul cereri trebuie respectat, altfel topicul o sa primeasca "T/C" 4. Poti face doar o lucare Pe topic. (exemplu: NU poti cere si avatar si semnatura in acelasi topic) 5. Trebuie sa pui neaparat un stock. 6. Dupa 3 zile, cererea este inchisa. 7. Cererile trebuie facute pentru tine. 8. Nu sunt acceptate stock urile pornografice: Tip (semnatura/avatar/banner/logo/etc) : Dimensiuni (150x250 / 150x300) : Text: Stock (imagine): Alte precizari:
 9. Daca mai poti face te rog o subcategorie numita "RETRAGERI" te rog, mersi mult
 10. Salut, bine ai venit pe comunitate. :) Sper sa te simti bine alaturi de noi !
 11. Nick : Data si ora: Admin/Player Reclamat : Motiv : Dovezile (Snapshot/Demo) : *CERINTE* VA RUGAM SA CITITI REGULAMENTUL PRIMA DATA
 12. NICKNAME: IP: MOTIVUL PENTRU CARE AI FOST BANAT: PERIOADA PE CARE AI FOST BANAT: NICKNAME ADMIN (ADMINUL CARE TI-A DAT BAN, DACA IL MAI STII) ALTE SPECIFICATII: *INFO* 1. DACA AI LUAT BAN PE NEDREPT TE ASTEPTAM CU O RECLAMATIE.
 13. Nickname: Ore jucate pe server: CLICK AICI *Cerinte* 1. SA AI CEL PUTIN 10 ORE PE SERVER.
 14. Nume pe server: Varsta: Grad Dorit: Ore pe server: Ai citit regulamentul?: De ce vrei Gradul: *Cerinte* 1. Adminul sa aibe cel putin varsta de 14 ani (sa aibe buletin) 2.Titlul topicului sa fie [CERERE]Admin *NUME* 3. Daca NU citesti regulamentul cererea este respinsa din prima. 4. La 3 Voturi contra cererea este respinsa, insa Fondatorii pot accepta. 5. Trebuie sa ai cont pe forum si sa intrii regulat pe el.
×