Jump to content

dreameR. @ GAMELIFE.RO

Administrators
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by dreameR. @ GAMELIFE.RO

 1. Acceptat! PM nick si pass! @Locked
 2. Acceptat ca Super-Moderator! @Locked.
 3. O veste buna pentru jucatorii Steam ON! Cei care joaca mereu steam on au posibilitatea de a primi slot pe red.gamelife.ro tot ce trebuie sa faci sa urmaresti 3 pasi: 1. Sa intrati in grupa noastra de steam si sa invitati prietenii. --->>> CLICK AICI 2. Sa va setati acest avarat pe steam profil: 3. Cerere dupa modelul dat cu un reply aici: Nick: SteamID si link la profil Steam: Ai intrat in grupa de steam si ai setat avatar-ul? (DA / NU):
 4. Rezolvat, daca vei mai dori vreo schimbare lasi reply aici.
 5. Acceptat, te asteptam cu o cerere la Forum Management pentru categorii!
 6. Welcome🤣 Te tin minte de cand eram super moderator aici in 2013-2014 .
 7. Acceptat ca Leader GFX Designer! @Locked!
 8. Mersi mult! Apreciez ceea ce ati facut cu AcP si nu voi uita!
 9. Contact me if you still want to be Designer. Locked.
 10. » Fiecare deţinător al unui server din comunitatea GAMELIFE are dreptul de a face 1 singur topic. » Moderatorii nu au voie să închidă un topic atât timp cât serverul este în comunitatea GAMELIFE. » Numele topicului va trebui sa fie în felul următor: [Oferte Admini] NUME.GAMELIFE.RO » Modelul este unul "basic", deci, deţinătorii serverelor au voie să posteze ce model doresc ei. » Fiecare dintre deţinători trebuie să-şi creeze propriul model pentru ca utilizatori să ceara admin, modelul de mai jos este pentru "prezentarea" serverului. » Țineți-vă topicul mereu actualizat, dacă trec 7 zile de când nu s-a mai postat o să fie inchis și mutat la arhivă. Model de postare: Nume server: Mod: De câţi admini ai nevoie?: Steam ON/OFF: Contact:
 11. Moderatori categorie » Sub-Forumuri » DNS+Link cerere DNS » Link Gametracker » Contact owner » ATENȚIE : Topicul creat de un deținător, nu se va închide(și nu se cere tc, după deschide alt topic), pentru ca acesta să poată posta orice modificare dorește puteți cerere sub-forumuri personalizate, doar dacă aveți server-ul populat!(minim av. 8 pe gametracker.com, sau un numar constat de minim 13 playeri!). Dacă un membru din staff se apucă de creat, îl rog să lase reply în post.
 12. Regulament: În această categorie puteți reclama doar un membru din staff, nu aveți voie să faceți alt tip de reclamație ! Când faceți o reclamație asigurați-vă că aveți dovezile necesare pentru a ne dovedi ca dumneavoastră aveți dreptate ! În această categorie vor posta următorii: Cel care face reclamație, cel reclamat & membrii staff-ului ! Model: Nume: Numele celui reclamat?: De ce faci această reclamație?: Dovezi:
 13. În această categorie puteți propune implementarea unui nou proiect pe forum sau instalarea unei noi aplicații, modificarea unei anumite părți din aspectul zilnic al forumului, etc. Pentru a face acest lucru trebuie să deschideți un topic cu titlul „[PROPUNERE] Numele dumneavoastră” și să completați modelul de mai jos ! Nume: Ce propunere aveți ?: Descriere: Vă oferiți să ajutați la dezvoltarea propunerii dumneavoastră ?: Poză / demo:
 14. Grade oferite: Super-Moderators , Moderators , GFX Designers . Model de postare: Nume: Vârstă: De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Ce secțiune dorești spre moderare?: Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Alte precizări: Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Regulament de postare: Trebuie să aveți o activitate mai veche de șapte zile la secțiunea unde doriți să moderați. Trebuie să aveți contul mai vechi de două săptămâni (14 zile) pe forum. Dacă doriți să faceți o cerere, trebuie să deschideți un nou topic. Dacă doriți să faceți o cerere, respectați modelul de postare aflat mai sus. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "[Cerere Moderator] Nickname", exemplu: "[Cerere Moderator] Excentriq" (fără ghilimele). Varsta minima pentru a putea face parte din staff este 16 ani - 15 ani cu indulgent! Alte informații: Sistemul de aplicare este bazat pe voturile Moderatorilor, Super-Moderatorilor, SuperVisorilor si Administratoriilor, care pot vota cu Pro sau Contra, împreună cu trei argumente. În funcție de voturi și răspunsul final dat de @SmasheR. / @EagLe / @dreameR. @ GAMELIFE.RO se va respinge sau accepta cererea. Dacă cerere voastră a fost respinsă, următoarea o puteți deschide după aproximativ o lună (30 de zile). Pentru gradul de SuperVisori nu se face cerere ,el se acorda doar prin vot unanim a Administratorilor / SuperVisori.
 15. Nume: Vadim Vârstă: 18 Contact: skype: vadim.swaaag / steam:https://steamcommunity.com/id/ddrreeaammeerr/ Gradul dorit: Adminitrator De ce doreşti această funcţie?: Vad ca nu prea va mai ocupati de comunitate, dar eu vreau sa ii dau o rasuflare ca eram in aceasta comunitate din 2013 pana cand s-a inchis. Experienţă moderat: 4-5 ani Alte menţiuni: Ma voi ocupa de populare cu servere , membri si in general de "prosperarea" comunitatii. Cu stima si respect de la dreameR. pentru nArf , Eagle si Rere.
 16. Beneficii afiliere: I.1 - Acces complet pe categoria dumneavoastră + atribuirea unui grad și anume acela de „Manager”. I.2 - Dacă serverul se află în top 4 servere din comunitate puteți beneficia de reclamă pe forum timp de o săptămână. I.3 - Dacă serverul este populat puteți obține beneficii pe categoria dumneavoastră. I.4 - Canal permanent pe teamspeak + Grad Manager Server I.5 - Puteti participa la concursurile pe care le fac Administratira GameLife ROMANIA Model afiliere: Nume dorit: Număr de sloturi: IP & port: Mod de joc: Contact deținător/deținători: Numele firmei unde este găzduit: Link GameTracker: Regulament: Paragraful I: I.1 - Trebuie să respectați regulamentul impus pe întregul forum ! I.2 - Trebuie să fiți deținătorul de drept al serverului, nu se acceptă cereri din partea unui admin ! I.3 - Odată ce aplicație dumneavoastră de afiliere a fost acceptă trebuie să schimbați numele și reclama de pe server ! Paragraful II: II.1 - Aveți obligația de a adăugat serverul în clanul comunității ( click ) ! II.2 - Venirea și plecarea din comunitate rapidă va duce la adăugarea serverului în lista celor interzise ! II.3 - Odată ce aplicația de afilierea a fost acceptă vă rugăm să deschideți un topic aici ( click ) pentru crearea categoriilor ! II.4 - Schimbarea DNS-ului se face după ce serverul are o vechime de minim 30 de zile în comunitate ! DNS-uri rezervate: CS RED IP-uri interzise: Nu se accepta serverele de la firmele: TAKEHOST, TOXIC-HOST, CSFORCE, XTREAMHOST, TRUEHOST, LEMON HOST, CLEVER-HOST, HOSTPROFIL, DARKHOST, X-HOST, XSERVERE.
×