Jump to content
 1. ADMINISTRAȚIE & DEZVOLTARE

  1. Avizier

   În această secțiune vor fi postate știri despre forum , proiectele și serverele sale care aparțin comunității .

   6
   posts
  2. Zona Utilizatoriilor

   În această secțiune se încadrează modificările la contul dvs.; prezentările membrilor forumului, reclamațiile asupra celor ce încalcă regulile, cât și aplicările făcute de useri pentru a intra în staff; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs.

   40
   posts
  3. Zona Serverelor

   În cadrul acestei categorii, puteți aplica pentru afilierea serverului dumneavoastră, în comunitatea GameLife, în egală măsură, prin intermediul unui model strict, vă oferim suport pentru categoria sau 

   15
   posts
 2. SERVER ONLINE

  1. 5
   posts
  2. Servere Publice # Counter-Strike 1.6

   Totalitatea serverelor afiliate comunității GameLife, aparținând jocului Counter-Strike 1.6, vor fi listate în această categorie, de asemenea, acestea sunt considerate, serverele oficiale ale comunității.

   b_350_20_26292D_26292D_A6A6A6_A6A6A6.png
   b_350_20_26292D_26292D_A6A6A6_A6A6A6.png

   98
   posts
  3. 4
   posts
 3. NOUTĂȚI & DIVERTISMENT

  1. Design Grafic

   Această categoria este creeată pentru pasionații de programele pentru editaj, designerii comunității presetează servicii pentru cei ce depun cereri urmând modelul categoriei respective.

   30
   posts
  2. Socializare Online

   Socializarea este punctul forte pentru dezvoltarea ta ca om în societate, îți punem la dispoziție o gamă largă de secțiuni prin intermediul cărora ne putem cunoaște. De asemenea, discuții legate despre melodia sau filmul preferat dar și mini joculețe în interiorul topicurilor.

   • No posts here yet
  3. Gaming Zone, Tehnologie & Multimedia

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; cele mai recente melodii, anime , filme și seriale ; tutoriale , știri și multe altele legate de IT .

   • No posts here yet
  4. Magazin Virtual

   Un magazin virtual, magazin online sau magazin electronic (e-shop), este un website de comerț electronic destinat vânzării de produse și servicii.

   • No posts here yet
×