Forums - GameLife Romania - 2k18
Jump to content
Sign In

Sign InRegister

Forums

 1. ADMINISTRAȚIE & DEZVOLTARE

  1. Avizier

   În această secțiune vor fi postate știri despre forum , proiectele și serverele sale care aparțin comunității .

   3
  2. Zona Utilizatoriilor

   În această secțiune se încadrează modificările la contul dvs.; prezentările membrilor forumului, reclamațiile asupra celor ce încalcă regulile, cât și aplicările făcute de useri pentru a intra în staff; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs.

   2
  3. Zona Serverelor

   În cadrul acestei categorii, puteți aplica pentru afilierea serverului dumneavoastră, în comunitatea GameLife, în egală măsură, prin intermediul unui model strict, vă oferim suport pentru categoria sau 

   • No posts here yet
 2. SERVER ONLINE

   • No posts here yet
  1. Servere Publice # Counter-Strike 1.6

   Totalitatea serverelor afiliate comunității GameLife, aparținând jocului Counter-Strike 1.6, vor fi listate în această categorie, de asemenea, acestea sunt considerate, serverele oficiale ale comunității.

   b_350_20_171719_171719_FF1A1F_FF1A1F.png

   • No posts here yet
   • No posts here yet
 3. NOUTĂȚI & DIVERTISMENT

  1. Design Grafic

   Această categoria este creeată pentru pasionații de programele pentru editaj, designerii comunității presetează servicii pentru cei ce depun cereri urmând modelul categoriei respective.

   • No posts here yet
  2. Socilizare Online

   Socializarea este punctul forte pentru dezvoltarea ta ca om în societate, îți punem la dispoziție o gamă largă de secțiuni prin intermediul cărora ne putem cunoaște. De asemenea, discuții legate despre melodia sau filmul preferat dar și mini joculețe în interiorul topicurilor.

   • No posts here yet
  3. Gaming Zone, Tehnologie & Multimedia

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; cele mai recente melodii, anime , filme și seriale ; tutoriale , știri și multe altele legate de IT .

   • No posts here yet
  4. Magazin Virtual

   Un magazin virtual, magazin online sau magazin electronic (e-shop), este un website de comerț electronic destinat vânzării de produse și servicii.

   • No posts here yet
×